Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Zločin z vášne. Za dobodanie partnera dostala 15 rokov
Zdielať na

Zločin z vášne. Za dobodanie partnera dostala 15 rokov

HRADEC KRÁLOVÉ / Zločin z vášne! 21-ročná žena mala skoro ráno zaútočiť nožom na svojho priateľa. Súd ju uznal vinnou a potrestal 15-ročným väzením.

Stav dobodaného je stabilizovaný

"Sme prijali oznámenie o zranenom 24-ročnom mužovi, ktorý utrpel viacnásobné bodnorezné zranenia, na mieste sme zadržali 21-ročnú družku pobodaného muža, ktorá je z tohoto činu podozrivá," povedala hovorkyňa polície v Hradci Králové Ivana Ježková. 

Incidentu predchádzali už dlhšie spory. Žena napadla priateľa v ich byte. Potom ho pobodala do krku a brucha. Ženu odviezli na záchytku, pretože jej policajti namerali takmer 2 promile alkoholu. "Podľa vyjadrení lekára sú zranenia muža veľmi vážne, jeho zdravotný stav je momentálne stabilizovaný," informuje Ježková.

Môže stráviť vo väzení aj 15 rokov

"Poznám tých ľudí, čo viem mal mať údajne nejaké milenky, hoci majú spolu trojročnú dcéru," hovorí svedok. Podľa našich informácií to bol zrejme dôvod ich partnerskej hádky. Zúfalá žena totiž pred nedávnom potratila dieťa a podľa susedov na tom nebola psychicky veľmi dobre. Na ženu bola uvalená väzba a jej rodina to veľmi ťažko niesla.

"Obvinenú som vzal do väzby," hovorí sudca Pavel Trejbal. A tam bude žena čakať na súd, ktorý ju môže poslať až na 15 rokov za mreže.

Téme sa venuje reportérka Jana Šťástková. INFORMÁCIE ONLINE TU.

goodnight_photography/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy