Jasno
25°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Študent gymnázia bodol učiteľku. Do nemocnice ju previezol vrtuľník
Zdielať na

Študent gymnázia bodol učiteľku. Do nemocnice ju previezol vrtuľník

Študent gymnázia napadol svoju učiteľku! Bodnúť nožom ju mal do chrbta. Žena bola vrtuľníkom prevezená s ťažkými poraneniami do nemocnice.

Učiteľka je ťažko zranená

Stať sa tak malo v českom Rakovníku. Hovorkyňa miestnej polície Jana Žáčková s ohľadom na vek podozrivého uviedla len to, že učiteľku napadol jeden zo študentov a že utrpela ťažké zranenia. Incident sa odohral na jednom z miestnych gymnázií. Podozrivým je neplnoletý študent. "Žena utrpela pri napadnutí ťažké zranenia," uviedla Žáčková.

Do nemocnice ju previezol vrtuľník

To, že študent na učiteľku zaútočil nožom, nepotvrdila, ale ani nevyvrátila. "Je to predmetom vyšetrovania," dodala. Podľa informácií zcáhrannej služby utrpela žena bodné poranenia. "Mala hlbokú bodnú ranu na chrbte," uviedla Tereza Janečková, hovorkyňa záchranárov. Záchranári kvôli vážnemu stavu učiteľky privolali vrtuľník. Riaditeľ gymnázia Luděl Štíbr sa k prípadu nechcel vyjadrovať. Podľa portálu novinky.cz polícia študenta na mieste zadržala a prípad vyšetruje.

V minulosti sa stala podobná udalosť napríklad vo Svitavách, kde v roku 2004 učeň stredného odborného učilišťa dobodal svojho pedagóga. 60-ročného muža napadol pri vyučovaní, učiteľ na následky zranení po prevoze do nemocnice zomrel.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

novinky.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie správy