Jasno
16°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Natankoval luxusnú audinu, no z benzínky zdrhol bez platenia
Zdielať na
Krimi

Natankoval luxusnú audinu, no z benzínky zdrhol bez platenia

PREŠOV / Vodič natankoval do auta plnú nádrž a potom bez platenia odišiel. Navyše si našiel spôsob ako zmiasť policajtov a tak sa im ho zatiaľ nepodarilo vypátrať. Odhaliť totožnosť zlodeja im môžete pomôcť aj vy.

Krádež nafty sa stala na čerpacej stanici v Prešove za bieleho dňa v predpoludňajších hodinách.

Minul všetky prachy na "fáro" a na naftu mu už nezostalo?

Na záberoch z bezpečnostnej kamery vidieť, že pri prvom stojane zastavilo červené Audi A3 v tuningovej úprave. Zatiaľ sa nič výnimočné nedialo. Spoza volantu vystúpil mladý vodič v čiernej bunde, prešiel k nádrži a začal tankovať, ako každý iný zákazník. V hlave mal však vymyslený plán. Natankoval viac ako 40 litrov nafty, sadol si naspäť za volant a následne šliapol na plynový pedál a bez zaplatenia ušiel. "Spôsobená škoda bola vyčíslená na viac, ako 60 eur," informuje Daniel Džobaník, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove.

Maskoval sa cudzou ŠPZ-tkou

Niektorým zákazníkom sa občas stane, že v zhone zabudnú ísť zaplatiť, no do niekoľkých minút sa vrátia. Tento vodič sa však už viackrát na pumpe neukázal. Navyše je možné, že neukradol iba naftu. Ani evidenčné číslo totiž nepatrilo k tomuto autu. "Evidenčné číslo, ktoré sa nachádzalo na aute bolo z iného vozidla,"  konštatuje Daniel Džobaník.

Polícia i zamestnanci benzínky žiadajú o pomoc

Niet teda divu, že muž z kamerového záznamu zaujíma policajtov. Ak ste ho spoznali, kontaktujte linku 158 alebo to nahláste na policajnom oddelení.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

ISIFA - ilustračné foto

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy