Skoro jasno
17°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Muž natankoval 200 litrov benzínu. Chcel podpáliť dom
Zdielať na

Muž natankoval 200 litrov benzínu. Chcel podpáliť dom

Benzínovú pumpu v Spišskom Štvrtku obsadili policajti a hasiči. Dôvodom bol starší muž, ktorý podľa svedka chcel niekoho upáliť. Do svojho auta a pripravených kanistrov mal podľa našich informácií natankovať približne 200 litrov benzínu.

Políciu zavolala rodina

"Prišiel nejaký blázon, že ide dačo podpáliť. Už pred dvoma mesiacmi chcel podpáliť nejakého príbuzného," povedal návštevník benzínovej pumpy. Muž natankoval do auta a kanistrov v ňom 200 litrov benzínu. Podľa našich informácii chcel nahnevaný dôchodca podpáliť svoj dom.

"3 fľaše tam má, naplnené propanbutánom," pokračuje návštevník pumpy. Rodina muža po tom, čo sa vyhrážal podpálením domu okamžite zalarmovala políciu. Vedeli, že mieri na čerpaciu stanicu v Spišskom Štvrtku. "Na čerpaciu stanicu boli ihneď vyslaní levočskí policajti, ktorí na základe popisu muža spoznali, pričom ten sa už aj s natankovaným benzínom chystal preč z čerpacej stanice," informoval hovorca policajného zboru Daniel Džobaník. 

Bol hospitalizovaný na psychiatrii

Pri prehliadke auta objavili policajti aj plynové zapaľovače, tým sa potvrdili obavy, že muž to s podpalením myslí skutočne vážne. Podľa našich informácii bol muž už raz hospitalizovaný na psychiatrii.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy