Zatiahnuté, dážď
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Na Slovensku horeli autá... V Mikuláši aj v Bratislave
Zdielať na

Na Slovensku horeli autá... V Mikuláši aj v Bratislave

Uplynulú noc mali hasiči plné ruky práce. Kým v Liptovskom Mikuláši zhorelo jedno auto, hrošiu bilanciu zaznamenali v Bratislave. V hlavnom meste zhoreli tri autá. Požiar poškodil fasádu zrekonštruovanej budovy a škoda sa odhaduje na 20 tisíc eur.

Požiar auto úplne zničil

Hasiči z Liptovského Mikuláša zasahovali na ulici Prvého mája, v centre mesta.m Požiar úplne zničil prednú časť auta. Plamene z neho vyšľahli pred pol druhou v noci. Majiteľ, ktorý býva v neďalekej bytovke sa mohol len bezbranne pozerať, ako jeho auto ničí oheň. Hasiči boli na mieste v priebehu niekoľkých minút.

"Udalosť sme mali nahlásená z krajského operačného strediska. Celková likvidácia požiaru trvala približne 20 minút," uviedol Martin Horváth z hasičského zboru v Liptovskom Mikuláši. Napriek rýchlemu zásahu, požiar auto úplne zničil. Škodu predbežne odhadli na 10 tisíc eur.

Horúca noc v Bratislave

Ako prvé auto zhorelo okolo pol tretej v noci auto na Bojníckej ulici. To patrilo bratislavskému taxikárovi. O pár minút na to podpálili Škodu Octaviu na Tupolevovej ulici v Petržalke. Od nej sa chytil Opel, ktorý bol zaparkovaný hneď vedľa. Od požiaru sa poškodila aj fasáda domu. Zisťovateľ príčiny požiaru uviedol, že autá boli podpálené úmyselne. Škoda sa zatiaľ odhaduje na viac ako 15 000 eur.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy