Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Benzínku v Ružinove prepadli! So zbraňou a paralyzérom...
Zdielať na

Benzínku v Ružinove prepadli! So zbraňou a paralyzérom...

Lupič mal zrejme všetko dobre premyslené. Jednu z čerpacích staníc v bratislavskom Ružinove prepadol len krátko pred záverečnou. V rukách držal zbraň a poistil sa aj paralyzérom. Pracovníčka pumpy bola úplne sama a vydesená mu dala radšej všetko, čo mala pri sebe...

Zbraň aj paralyzér

Lupič zrejme nechcel ponechať nič na náhodu. Na benzínku vošiel tesne pred pol desiatou večer aj s dvoma zbraňami. Mužovi tmavšej pleti ukrývala časť tváre šatka, cez ktorú si vypýtal peniaze. Pracovníčka neváhala a vydala mu všetko.

Obohatil sa o 456 eur

"Zamestnankyňa mu v obave o svoj život a zdravie vydala finančnú hotovosť 456 eur," informoval bratislavský policajný hovorca František Peczár. Peniaze si mal vložiť do vrecka a ujsť podľa našich informácií smerom na Komárnickú ulicu, kde sa stratil. Našťastie zbrane nepoužil a nikoho nezranil. "Malo ísť o muža tmavšej pleti, vysokého približne 190-200 cm, chudej postavy."

Podľa zamestnankyne mal mať 30 až 35 rokov. Okrem šatky mal na hlave kapucňu. Na sebe mal tmavé oblečenie. Pravdepodobne ide o toho istého páchateľa, ktorý pred časom prepadol benzínku o pár blokov ďalej.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy