Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
AUTENTICKÉ ZÁBERY. Čelná zrážka za Bytčou, dvaja mŕtvi
Zdielať na

AUTENTICKÉ ZÁBERY. Čelná zrážka za Bytčou, dvaja mŕtvi

BYTČA / V utorok ráno po ôsmej sa pred obcou Petrovice stala vážna dopravná nehoda. Hasiči ani záchranári už žiaľ ani jednému z vodičov nedokázali pomôcť. Zomreli na mieste.

Syn: Otec za volant nepatril

Nehoda sa stala na klzkej ceste. Čelne sa zrazila dodávka a Škoda Octavia. Obaja vodiči podľa našich informácií zomreli. Spolujazdec z dodávky mal vyjsť z auta po vlastných, spolujazdec z druhého auta utrpel ťažké zranenia.

Silný náraz prednú časť Octavie úplne zdemoloval. Za volantom sedel 44-ročný Jozef, ktorý niekoľko rokov trpel vážnou chorobou. "Je to môj otec stalo sa to, že nepatril za volant aj policajti boli upozorňovaní že nepatrí za volant, lebo má nádor na mozgu," povedal syn mŕtveho.

Zásah hasičov

Jozef však v aute nebol sám, na sedadle spolujazdca sedel jeho kamarát Vilo. Toho záchranári s ťažkými zraneniami previezli do žilinskej nemocnice.

"Jednalo sa o nehodu troch áut v dvoch boli zakliesnené osoby celkovo tri ktoré sme vyslobodili," dodal veliteľ zásahu Peter Jursík.

Hlavný ťah uzavreli

Nehodu neprežil ani vodič dodávky. Jeho spolujazdec vyšiel údajne po čelnom náraze z auta po vlastných, no aj jeho previezli do Žilinskej nemocnice na pozorovanie. Cesta medzi Makovom a Bytčou musela byť pre nehodu uzavretá niekoľko hodín.

"Prípad na mieste prevzala vyšetrovateľka. Okolnosti dopravnej nehody sú predmetom vyšetrovania. Ovplyvnenie vodičov alkoholickými alebo návykovými látkami bude zrejmé až z výsledkov pitvy," doplnila krajská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Článok si môžete pozrieť aj cez iPhone či iPad vďaka novej aplikácii. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy