Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Šialená jazda vodičky-matky. Smetiaky zrážala ako kolky
Zdielať na

Šialená jazda vodičky-matky. Smetiaky zrážala ako kolky

ZVOLEN / O poriadny rozruch sa vo Zvolene postarala vodička, ktorá zdemolovala niekoľko kontajnerov a poškodila aj autá. Pri vychádzaní z križovatky nedávala zrejme pozor a dostala sa mimo cesty. V aute pritom viezla aj malé dieťa.

Porozhadzované odpadky, poškodené smetiaky aj autá. Takto to vyzeralo krátko po nehode na zvolenskom sídlisku. Vodička Fiatu jazdu zjavne nezvládla a smetné koše zrážala na zem ako kolky. Vozidlo napokon skončilo v jednom zo smetiakov. Náraz bol silný, lebo poškodil aj dve vedľa zaparkované autá.  "To bol taký náraz a taký hluk, ako keď sa dom rúti," tvrdí svedok šialenej jazdy.

Žena viezla dieťa, no nedávala pozor!

Ľudia z paneláku vybiehali na ulicu. Pri pohľade na spúšť, ktorá na ulici zostala, iba nechápavo krútili hlavami. Žena pritom na zadnom sedadle viezla aj malé dieťa! Aj napriek tomu si na ceste nedávala pozor. "Vodička sa dostatočne nevenovala riadeniu motorového vozidla," poznamenáva Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Po kurióznej havárii, našťastie, iba pokrčené plechy...

Je obrovským šťastím, že v tom čase pri smetiakoch nestáli žiadni ľudia a nikomu sa tak nič nestalo. Hoci škody dosiahli niekoľko tisíc eur odniesli si to iba plechy. "Keďže sa pri nehode nikto nezranil a alkohol zistený nebol, ide iba o škodovú udalosť," konštatuje Mária Faltániová, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy