Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vodič (21) dopísal SMS-ku a... Zrútil sa z útesu!
Zdielať na

Vodič (21) dopísal SMS-ku a... Zrútil sa z útesu!

Esemeskovanie za volant nepatrí a hoci si túto skutočnosť dobre uvedomujeme, mnohí robíme presný opak. Ako výstraha preto pôsobí prípad študenta, ktorý v momente, ako SMS-ku dopísal, zrútil sa s autom z útesu. Paradoxné je, že vyťukával správu, že nemôže SMS-kovať, inak sa môže za volantom zabiť... Lekári mladíka doslova "skladali"...

Sekundu po odoslaní havaroval

Mladučký študent po zapípaní mobilu automaticky po ňom siahla a vyťukal takmer svoju poslednú správu - Musím skončiť s esemeskovaním, lebo sa môžem zabiť pri nehode. Sekundu po poslaní už s autom letel dolu do priepasti. "Povedal som si, to nemohol prežiť, volaj pohrebnú službu," komentuje svoje prvé pocity pri pohľade na zdemolované auto otec Chance Botha.

Učil sa chodiť a rozprávať

Otec našiel svojho syna so zlomeným krkom, pomliaždenou tvárou a porozbíjanou lebkou. Nádej na prežitie? Takmer nulová. Lekári ho poskladali takmer ako stavebnicu a po 6 mesiacoch im môže povedať "ďakujem". Celý zvyšný život mu ale riskantné SMS-kovanie budú pripomínať jazvy.

Chlapec z Texasu sa musel opäť učiť rozprávať a chodiť. To, že mal šťastie ako hrom, si už uvedomuje aj sám. "Nerobte to, môžete prísť o všetko. Nedávno sme pochovávali starú mamu a vtedy som si uvedomil, že v tej rakve som mohol byť ja," hovorí Chance.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy