Zatiahnuté
16°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Vodič (22) pod parou. Demoloval, čo mu stálo v ceste
Zdielať na

Vodič (22) pod parou. Demoloval, čo mu stálo v ceste

SABINOV / Poriadne nebezpečnú nočnú jazdu má za sebou 22-ročný mladík z Ľutiny v okrese Sabinov. Na rovnom úseku cesty zdemoloval pouličné osvetlenie, zábradlie popri chodníku, výklad do predajne. Podľa svedkov, s ktorými sa zhovárala reportérka Daniela Jureková, je neuveriteľné, že sa nikomu nič vážne nestalo.

Vydesil ich strašný treskot

Keď začuli ľudia z okolitých domov obrovský tresk, vyrútili sa vyľakaní na ulicu. Zbadali zdemolovanú pouličnú lampu s troma svetlami a kamerou zrútenú na chodníku, zničené zábradlie a auto, ktoré bolo vrazené rovno v jednej z miestnych predajní. Ako prvý nás o udalosti prostredníctvom projektu tvojenoviny upozornili diváci. Viac si prečítajte TU!

Bol mladý vodič opitý?

Mladý vodič totiž išiel po hlavnej ceste, keď z neznámych príčin vrazil do pouličnej lampy. Auto mu odhodilo niekoľko desiatok metrov, preletelo cez trávnik a skončilo v obchode. Podľa slov svedkov bolo všade veľa dymu a k vodičovi okamžite zavolali záchranku.

Záchranka mladíka previezla do prešovskej nemocnice. Na mieste nehody sa povrávalo, že muž bol opitý a údajne sa odmietol podrobiť dychovej skúške. Podľa informácií policajného hovorcu mu v nemocnici odobrali krv na zistenie prítomnosti alkoholu. K výsledkom sa však doposiaľ polícia nevyjadrila.

Viac informácií sa dozviete aj v dnešných KRIMI presne o 19-tej.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy