Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Vodič (18) zrazil malého sankára (†11), z miesta ušiel
Zdielať na

Vodič (18) zrazil malého sankára (†11), z miesta ušiel

NÁMESTOVO / Tragická dopravná nehoda sa stala v pondelok večer na Orave. Neznámy vodič zrazil 11-ročného sánkujúceho sa chlapca, z miesta ušiel. Chlapec neskôr zomrel v nemocnici.

Auto šoféroval tínedžer

Oravským policajtom sa podarilo vypátrať auto, na ktorom vodič v pondelok zrazil sánkujúceho sa chlapca a z miesta ušiel. Vozidlo Nissan Almera podľa hovorkyne žilinskej polície Jany Balogovej pravdepodobne šoféroval 18-ročný vodič.

Ako informovala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová, ťažko zraneného chlapca previezla rýchla záchranná služba do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

Chlapec zraneniam podľahol

Nehoda sa stala okolo 18:20 v obci Mútne v okrese Námestovo. Chlapec pravdepodobne vyšiel na cestu z vedľajšej cesty. Vodič po zrážke nezastavil a bez toho, aby chlapcovi poskytol prvú pomoc, z miesta ušiel. Ťažko zraneného chlapca previezla rýchla záchranná služba do nemocnice, kde zraneniam podľahol.

V prípade je začaté trestné stíhanie pre ublíženie na zdraví a neposkytnutie pomoci. "Okolnosti tejto tragédie, ako aj mieru zavinenia vyšetrujú," dodala Balogová.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy