Zatiahnuté, dažďové prehánky
12°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
FOTOGALÉRIA. Tragická havária, Roland (†17) zomrel na mieste
Zdielať na

FOTOGALÉRIA. Tragická havária, Roland (†17) zomrel na mieste

Pri obci Gemer v Revúckom okrese vyhasol večer život 17-ročného mladíka. Roland sedel v aute pravdepodobne na zadnom sedadle, po náraze do stromu vyletel na pole a bol na mieste mŕtvy. Jeho dvoch kamarátov previezli do nemocnice.

Jeden mŕtvy, dvaja ťažko zranení

Dopravná nehoda sa stala o pol šiestej večer. Následky tejto tragickej dopravnej nehody však zamestnávali hasičov, policajtov a záchranárov ešte niekoľko hodín po nej.

Dvadsaťročný vodič Fiatu z Tornale prešiel v zákrute do protismeru, zišiel z cesty a narazil do stromu. Vozidlo sa prevrátilo na strechu. V totálne zdemolovanom aute zomrel tínedžer z Gemera, vodiča s ťažkými zraneniami previezli do banskobystrickej nemocnice, ďalší 22-ročný člen posádky vyviazol s ľahkými poraneniami a je v nemocnici v Rimavskej Sobote.

Bola za tým vysoká rýchlosť?

Pod túto tragédiu sa mohla podpísať najmä vysoká rýchlosť. To však bude musieť potvrdiť policajné vyšetrovanie a znalecký posudok z odboru cestnej dopravy. Vodičovi odobrali krv na zistenie alkoholu, vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre usmrtenie a ublíženie na zdraví. Okolnosti nehody vyšetrujú.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO. 

www.tornala.info

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy