Skoro jasno
13°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Reťazová zrážka kamiónov. Vodič vyskočil z kabíny
Zdielať na

Reťazová zrážka kamiónov. Vodič vyskočil z kabíny

Zľadovateľé cesty sa podpísali pod ďalšiu tohtoročnú nehodu. Pri Babinej, neďaleko Zvolena, sa postupne zrazili tri kamióny a jedna dodávka. Keď jeden vodičov videl, ako sa na neho valia ďalšie kamióny, vyskočil z kabíny a vážne sa zranil.

Cereálie na ceste

Potom ako na šmykľavej ceste do seba narazili tri kamióny, z jedného z nich sa na hlavnú cestu pri Babinej z poľského kamióna vysypali cereálie.Poľský vodič narazil do svojho kolegu, ktorý išiel pred ním. Obaja dostala šmyk na ľade. 

Do zrazených kamiónov narazil následnej aj tretí, oprotiidúci kamión a dodávka. Nehoda na niekoľko hodín zablokovala hlavný ťah smerom na maďarské hranice a vodiči uviazli v dlhých kolónach. Pri nehode sa ťažko zranil jeden z kamionistov. Keď videl, ako sa na neho rútia autá, vyskočil z kabíny a pri páde sa zranil. Doba liečenia bude podľa polície dlhšia ako mesiac.

Po ľade sa dalo pohybovať len ťažko

Predbežné škody odhadli na takmer 20 tisíc eur. Alkohol ani u jedného z vodičov nezistili. Na ceste sa poriadne šmýkalo. Problémy mali aj zasahujúci záchranári a policajti. Po ľade sa dalo chodiť iba s ťažkosťami a hrozili ďalšie úrazy.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy