Zatiahnuté, dažďové prehánky
11°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Trojica mladíkov natankovala, utiekla a... Havarovala
Zdielať na

Trojica mladíkov natankovala, utiekla a... Havarovala

Nepodarená akcia. Aj tak sa dá nazvať vyčíňanie dvoch neplnoletých mladíkov. Tí sa rozhodli ukončiť víkend krádežou na benzínovej pumpe. V nedeľu okolo polnoci natankovali a pokúsili sa ujsť bez toho, aby zaplatili. Na ceste z benzínky však havarovali. Mladíci skončili na policajnom oddelení.

Nehoda pri úteku

Po tom, čo mladíci natankovali do auta s falošnými ŠPZ plnú nádrž, rozhodli sa z tejto stanice utiecť, no manéver sa im nepodaril a "rámovali" autá, ktoré im stáli v ceste. Zrejme stojí za nešikovnou jazdou sám pumpár. Ten ich podľa jeho slov pravdepodobne vystrašil: "Videl som, že idú preč, tak som išiel za pumpu, tak som sa zahnal, akože niečo hádžem, on to asi videl, tak spanikáril a nezvládol tam tú zákrutu."

Druhýkrát neúspešne

Pracovník pumpy sa s chlapcami nestretol prvýkrát. Minulý týždeň v piatok sa im totiž podarilo zmiznúť, takisto bez zaplatenia. Pumpár preto vyšiel von, lebo predpokladal, že sa chlapci zľaknú, vrátia sa a zaplatia. Pred pumpárom opäť hrali divadlo, že sa cez otvorené dvere auta akože dohadovali, kto za benzín zaplatí, včera pred polnocou im však hra nevyšla.

Chytili ich

Pri úteku však narazili do iných áut. Keďže ich vozidlo zostalo nepojazdné, oboch mladíkov chytili policajti priamo na mieste činu. Rozbité auto si prevzali kriminalisti. Zaistili aj falošné evidenčné tabuľky, ktoré mladíci namontovali na auto. Následky nočného vyčíňania museli nakoniec odstraňovať hasiči. Tí vykonali protipožiarne opatrenia, nakoľko vytekal olej. Mladíci skončili na policajnom oddelení, kde budú mať čo to vysvetľovať.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO. 

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy