Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
Slovák si u Rakúšanov natankoval zadarmo... 1200 litrov nafty!
Zdielať na

Slovák si u Rakúšanov natankoval zadarmo... 1200 litrov nafty!

Ďalšia negatívna propagácia v Rakúsku. 29-ročný Milan z Prievidze si tu totiž natankoval naftu a ušiel bez zaplatenia. Nie prvýkrát! Kurióznym spôsobom ukradol viac než 1200 litrov nafty. To však nie je všetko! Za mrežami skončili aj partneri Slováci, ktorí vykrádali autá, kamióny, garáže a pivnice...

Slovák tankoval s ukradnutými ŠPZ-tkami

Pumpári v Rakúsku budú mať konečne príjemnejšie dni. 29-ročný Milan používal na krádeže Škodu Octaviu, na ktorej mal namontované rakúske evidenčné čísla. Tie odmontoval na vozidlách vo Viedni. Následne po krádežiach si tankoval plnú nádrž aj kanistre.

Okradol tak čerpaciu stanicu na rakúskej diaľnici A4, kde si bez zaplatenia zobral 250 litrov nafty, alebo na stanici v smere Wien-Schwechat, kde si natankoval ďalších takmer 250 litrov. Napokon zamieril aj do obce Neusiedl am See, ktorú okradol o viac než 270 litrov. Takto pokračoval ďalšie týždne vo Viedni, mestečku Bruck an der Leitha a v obci Voesendorf. Svojím konaním tak spôsobil škodu viac než 1640 eur, za čo mu teraz hrozí pobyt na dva roky za mrežami.

Slováci veci ukrývali v ukradnutom prívese

27-ročný muž a jeho 31-ročná partnerka kradli zase v Burgenlande, Dolnom Rakúsku aj vo Viedni. Policajti ich vypátrali na základe odparkovaného prívesu neďaleko Pandorfu, ktorý bol tiež kradnutý. V ňom objavili vŕtačky, náradie a elektroniku rovnako z krádeží.

Obaja slovenskí zlodeji sú už za mrežami v Rakúsku, každý inde. Muž skončil v Eisenstadte, žena vo Viedni...

Súvisiace články

Najčítanejšie správy