Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Sestra vraj okradla sestru, nielen o peniaze, ale aj o mlynček!
Zdielať na

Sestra vraj okradla sestru, nielen o peniaze, ale aj o mlynček!

Aj rodinné vzťahy môžu stroskotať pre peniaze. Dôkazom je vyhrotená situácia v rodine pani Márie z Košíc, ktorá tvrdí, že ju okradla vlastná sestra. Počas návštevy jej z bytu údajne vzala peniaze, šperky a dokonca aj hrnce, či kompóty. Sestra to dôrazne odmieta.

Pani Mária je presvedčená o tom, že jej vlastná sestra mala krádež dopredu dobre naplánovanú. V priebehu niekoľkých dní jej z bytu zmizli veci v hodnote 2 000 eur.

Najprv zmizli peniaze na pohreb

Krádež sa podľa jej slov mala odohrať ešte minulý rok. Sestra k nej pricestovala z Bratislavy. Počas jej pobytu Mária zistila, že jej chýbajú peniaze, ktoré si sporila na pohreb. Okrem hotovosti Márii chýbal kuchynský riad, kozmetika, či zlaté šperky. "Makový mlynček, prádlo, froté uteráky a takéto veci," povedala pani Mária.

Dôchodkyňa tvrdí, že sestra jej veci nevzala po prvý krát. "To je nebezpečná žena, ona nemá ani kamarátku, lebo každý od nej bočí, ona je veľmi nebezpečná žena," skonštatovala na margo vlastnej sestry pani Mária.

Sestra krádež odmieta

Sestra pani Márie však tvrdí, že si všetko vymyslela. Údajne je totiž psychicky chorá. Vinu preto rázne odmieta. "Ona je veľmi chorá. Ja s nikým nič nemám, nikomu som nič neukradla, ja si žijem na úrovni," dpplnila.

Polícia na nič neprišla

Pani Mária podala v tejto veci aj trestné oznámenie na polícii. "Vzhľadom na to, že sa počas vyšetrovania nepodarilo zistiť páchateľa tohto skutku, trestné konanie bolo zastavené, po páchateľoch a odcuzených veciach pátrame," informovala košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

To, čo sa v košickom byte skutočne odohralo, sa už zrejme nedozvieme. Isté však je, že vzťah sestier – dôchodkýň tento incident navždy narušil.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy