Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Mladík (20) okradol vlastnú rodinu, peniaze prepil
Zdielať na

Mladík (20) okradol vlastnú rodinu, peniaze prepil

Dvadsaťročný Patrik z Humenného bezcitne okradol vlastnú matku a dokonca aj starú mamu. Tieto dve ženy si s mladíkom nevedia rady. Klamstvá a krádeže sú takmer na dennom poriadku. Patrikovi chýba prísna otcovská ruka, žije iba s mamou, ktorej už však dochádzajú sily.

Kradne už od malička

Dvadsaťročný Patrik okradol dve ženy z Humenného. Smutné ale je, že išlo o jeho vlastnú  mamu a babku. Zrejme závislosť na výherných automatoch donútila chlapca k tomu, aby okrádal vlastnú rodinu. S krádežami má vraj skúsenosti od malička.

Naposledy to však poriadne prehnal. Vlastnej mame totiž ukradol bankomatovú kartu a postupne z nej vybral 800 eur. To sa mu však zdalo málo. Z uzamknutej skrinky odcudzil tri prstene zo žltého kovu a založil ich v záložni za hodnotu 140 eur.

Liečiť sa mu nechce

V ten istý deň navštívil aj starú mamu. Prejsť cez rozum 80- ročnej starenke preňho nebol problém. Využil jej nepozornosť a zobral si zlatú retiazku aj s príveskom. Za tú dostal v záložni 66 eur.

Mladý muž  je stíhaný na slobode. Nenašli sme ho však ani doma, ani u starej mamy. Podľa nej sa opäť zatúlal do krčmy a skúša šťastie na automatoch. Rodina sa ho už pár krát pokúšala dostať na liečenie, zatiaľ neúspešne.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy