Zatiahnuté
15°
Bratislava
Monika
7.5.2024
ZÁZNAM. Pumpár sa snažil zlodejov zastaviť. Zranili ho!
Zdielať na

ZÁZNAM. Pumpár sa snažil zlodejov zastaviť. Zranili ho!

Pomerne často sa na benzínkach stáva, že zákazník natankuje, akosi zabudne zaplatiť a rýchlo zmizne. Personál si krádež všimne väčšinou vtedy, keď je už neskoro. No zamestnanec benzínovej pumpy na výpadovke zo Zvolena sa zlodejom postavil. Viac prezradí Katka Juríčková.

Muži si naplnili kanistre a dupli na plyn

Dvaja muži vo veku približne tridsať rokov prišli na benzínku pri Budči pri frekventovanej R1 na staršom Volkswagene. Bolo asi pol jedenástej večer, na hlavách mali čiapky a tankovali rovno do pripravených kanistrov v kufri aj na zadnom sedadle. Keď mali kanistre plné, jednoducho nasadli do auta a dupli na plyn. Bez zaplatenia.

Zamestnancovi pumpy však boli od začiatku podozriví. Keď sa snažili na aute utiecť, vybehol von a snažil sa mužov zastaviť. Priskočil k šoférovi za volantom, no ten ho odstrčil a pridal plyn.

Šťastie v nešťastí

Muža odhodilo na zem. Mal však obrovské šťastie, že mu muži neublížili viac a vyviazol len so škrabancami a roztrhnutými montérkami.

Zlodejom sa podarilo ukradnúť naftu za takmer 300 eur, no zachytila ich aj priemyselná kamera. Ak by ste ich spoznali, pomôžte pri ich identifikácii a volajte na známe číslo 158!

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy