Polojasno
12°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Utýraná Lucka (†5). Telo by mal pochovať štát
Zdielať na

Utýraná Lucka (†5). Telo by mal pochovať štát

BRATISLAVA / Dievčatko menom Lucia, ktoré polícia našla mŕtve a ukryté v bordeli v jednom z bratislavských bytov, nenašlo pokoj ani po násilnej smrti. Podľa najnovších informácií nášho, telo utýranej Lucky stále nie je možné pochovať. Paradoxne nie pre to, že by v tom bránila polícia alebo prokuratúra.

Telíčko malej Lucky by malo byť v najbližšej dobe pochované. Znalci vykonali skúmanie pozostatkov telíčka a všetko je ukončené, aby mohla byť Lucka pochovaná.

Prokurátorka sa však vyjadrila, že zatiaľ nemá dať komu súhlas na to, aby bol vykonaný pohreb. Rodinní príslušníci totiž neprejavili o dievčatko záujem. ďalšou skutočnosťou je ten fakt, že prokuratúra si vyžiadala znalecký posudok na posúdenie duševného stavu Luciinej matky, aby mohli orgány činné v trestnom konaní urobiť všetky úkony, ktoré potrebujú.

Pre tých, ktorí sa rozhodli podporiť darom poslednú rozlúčku a nemajú ako poslať prostriedky, môžu tak urobiť prevodom na č.účtu 2222 1111/5200, variabilný symbol 5555. Všetky takto dobrovoľne darované prostriedky budú do posledného centu poukázané na poslednú rozlúčku s utýranou Luckou (†5). Nadácia TV JOJ

Téme sa venuje reportér Rasťo Striško. INFORMÁCIE ONLINE TU.

TV JOJ/Nový Čas

Súvisiace články

Najčítanejšie správy