Zatiahnuté
12°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Utýranú Lucku (†5) z Ružinova zatiaľ pochovať nemôžu!
Zdielať na

Utýranú Lucku (†5) z Ružinova zatiaľ pochovať nemôžu!

Malé dievčatko, ktorého podľa polície utýral Juraj Hroták, stále nemôže byť riadne pochované. Päťročnú Lucku našli policajti v bratislavskom byte hrôzy ukrytú v rozbitej izbe. Pohreb dieťatka je podľa zistení TV JOJ v nedohľadne. Ako prvý na tento prípad upozornil denník Nový Čas.

Príčinu smrti určí súdny znalec

Polícii nestačí to, čo im povedal po zatknutí Juraj Hroták. Ani matka samotného dievčatka. Presnú príčinu smrti musí určiť súdny znalec. A hoci to znie akokoľvek, práve telíčko malej Lucky je teraz jediným najdôležitejším dôkazom, ktoré po komplikovanom preskúmaní odhalí presne to, čo dieťaťu tento muž urobil.

"Súhlas na pochovanie nebohej vyšetrovateľ PZ SR doposiaľ nevydal," potvrdila bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. Či dieťa počas surového besnenia topil v kúpeľni, ako a kde Lucku  udieral a čím, tak na tom môžu znalcom dať odpovede aj tie najmenšie kostičky.

Kedy pochovajú Lucku?

Podľa našich informácií z prostredia vyšetrovania prípadu, lekári skúmajú aj časti ešte zachovaných tkanív. A práve to je dôvod, prečo pohreb dieťatka zatiaľ nepripadá do úvahy.

Malá Lucinka dostala, žiaľ už po smrti, od úplne cudzieho človeka plyšového medvedíka so sviečkou. Pani Erika ho poslala do našej redakcie s jedinou prosbou. Aby sme ho malej slečne dali na poslednej rozlúčke do detského neba. A zapálili sviečku.

Pohreb malej Lucke nevystrojí ani jej vlastný, biologický otec. Ani jej vlastná matka. Vyšetrovatelia už pravdepodobnú smrť dieťaťa poznajú. Pohreb bude naplánovaný zrejme až ku koncu roka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ/Nový Čas

Súvisiace články

Najčítanejšie správy