Jasno
22°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Muž (67) sa zaplietol s dvoma ženami. Mali mu zobrať eurá aj klobásu
Zdielať na

Muž (67) sa zaplietol s dvoma ženami. Mali mu zobrať eurá aj klobásu

"Povedal mi, že som najkrajšia a preto mu z peňaženky môžem zobrať všetko." Presne tak sa mal začať večer v krčme na železničnej stanici v Humennom. Pán Andrej na svoje slová doplatil...

Vybral sa do Humenného na nákupy, nestihol posledný večerný spoj a rozhodol sa prečkať na stanici. Pán Andrej zamieril preto do krčmy, kde sa okolo neho začali točiť dve ženy. Medzi rečou mu mali zobrať všetky peniaze a ešte aj nákup.

Eurá, klobása, slanina

"Pollitrovku vytiahli, klobásu aj kúsok slaniny. Dotieravé boli...," hovorí okradnutý Andrej. 67-ročný dôchodca z obce Dedačov tvrdí, že nie je jediný, koho mali ženy takto okradnúť. Keď sme za jednou z nich prišli, jej sused hneď vedel, o čom bude reč. "Joj, už viem o čo ide. Zlodejstvo," povedal sused ženy, ktorá mala kradnúť.

Žena nám však povedala úplne inú verziu. Pripustila, že peniaze zobrala, no o krádež vraj nešlo. Andrej jej mal eurá ponúknuť sám. "Ukázal na mňa, že ty si najpeknejšia, keď budem mať, môžeš si vybrať... Ja som nebola opitá ani nič a on bol jak bomba," hovorí podozrivá žena.

Za peniaze kúpila vodky a malinovku

Kým Andrej tvrdí, že mu zmizlo asi 120 eur, žena hovorí, že zobrala 40 a za ne kúpila štyri vodky a malinovku. "To nie je krádež podľa mňa. Ja som bola tiež trestaná. Ja viem, ako to je," hovorí podozrivá. Podozrivá zlodejka však už teraz hovorí, že aj keď peniaze neukradla, ochotne ich vráti. Len pred pár mesiacmi totiž prišla z väzenia, sedela tam za krádež. "Ja mu tie peniaze vrátim, aby som nebola stíhaná za to," dodáva.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/MAFRA/Anna Vavríková

Súvisiace články

Najčítanejšie správy