Oblačno
21°
Bratislava
Zina
21.5.2024
Alojziu (76) okradla dcéra. Bojí sa, že skončí na ulici!
Zdielať na

Alojziu (76) okradla dcéra. Bojí sa, že skončí na ulici!

Sedemdesiatšesťročnú pani Alojziu z Topoľčian oklamala vlastná dcéra o toľko peňazí, že dôchodkyňa môže prísť o strechu nad hlavou. Jej dcéra si požičala peniaze a odišla do zahraničia. Po čase ju polícia našla mŕtvu a tak peniaze už svojej matke nikdy nevráti. Nanešťastie dcéra zriadila záložné právo na matkin byt a pani Alojzia sa bojí, že skončí na ulici.

Dcéra zriadila na byt záložné právo

Dcéra ma oklamala, keď zriadila záložné právo na môj byt, tyrdí pani Alojzia. Dala jej vraj podpísať zmluvu, ktorej stará pani nerozumela. Pochopila to, až keď od nej začala finančná spoločnosť vymáhať peniaze.

S jej dcérou sa osud zahral veľmi nepekne. Polícia po nej vyhlásila medzinárodné pátranie no po čase ju našli mŕtvu. Všetky peniaze zrejme minula a už sa iba túlala osamotená a bez jedla. Polícia ju identifikovala z DNA jej detí.

Pani Alojzia teraz nemá na lieky

Pani Alojzia sa teraz snaží splácať dlžobu, ktorú jej dcéra zanechala. Keďže založila jej byt, bojí sa že príde o strechu nad hlavou a na splátky dáva aj tie peniaze, ktoré potrebuje na lieky. Ako zdravotne ťažko postihnutá bojuje pani Alojzia s viacerými ťažkými chorobami.

V zmluve o záložnom práve na byt vystupuje aj jej vnučka ako spoludlžník. Tá síce sľúbila, že bude na dlh prispievať, ale nerobí to. Pani Alojzia je teraz zúfalá. Ľutuje, že sa nechala takto hlúpo oklamať vlastnou dcérou. Každý deň prežíva teraz so strachom, že jej prídu zobrať byt a ona skončí na ulici.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy