Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Žiadne peniaze či drahé vína. Zlodej ukradol kávu
Zdielať na

Žiadne peniaze či drahé vína. Zlodej ukradol kávu

Predavačky vravia, že ak by mali odhaliť každého zlodeja, museli by mať oči aj na chrbte. A hoci im pomáhajú priemyselné kamery, nie vždy sa im zlodeja podarí dolapiť. Škodu tak musia väčšinou zaplatiť z vlastného vrecka. Bolo to tak aj v potravinách v Brusne pri Banskej Bystrici.

Vybral si drahšie kávy

"Asi začal tušiť, čo sa deje, lebo začal byť nervózny," tvrdí predavačka. Pri vchode do predajne si vzal nákupný vozík ako každý nakupujúci. Z regálov si vyberal drahšie značky káv, tie si však ukrýval pod oblečenie. Zlodeja si všimla vedúca predajne, ktorá ho sledovala na obrazovke v priamom prenose.

Neprekážalo mu ani to, že obchod je plný ľudí, kávy kradol rovno pri pokladniach. Keď zistil, že ho odhalili, nákupný vozík nechal medzi regálmi a vybehol von. "Kričala som že stoj, že keď nič neukradol, ale nedobehla som ho," hovorí.

By som ho vyfackala

"Vzhľadom na výšku spôsobenej škody, ktorá je v tomto prípade 43 €, prípad riešime ako priestupok proti majetku," informovala hovorkyňa policajného zboru Jana Vrbická. Škoda síce nie je príliš vysoká, no predavačky sa obávajú toho, že ak tomuto zlodejovi krádež prejde, časom sa ich tu objaví viac.

"By som ho aj vyfackala od zlosti, lebo som to videla, bola vo mne veľká zlosť," opisuje predavačka.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy