Jasno
16°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Strelec (†52) v Partizánskom: Haló, zabil som svoju mamu (†81)
Zdielať na

Strelec (†52) v Partizánskom: Haló, zabil som svoju mamu (†81)

Po krvavých drámach vo Zvolene a Šali Slovenskom otriasa ďalšia streľba. Policajtom zavolal 52-ročný muž, ktorý im oznámil, že práve zastrelil svoju matku. Následne obrátil zbraň proti sebe a spáchal samovraždu... Incident sa odohral medzi medzi Partizánskym a Brodzanmi v stredu večer.

Mamu zobral "na prechádzku"

Zabil som svoju mamu. Tak presne tieto slová vyslovil po vražde 81-ročnej ženy a svojej matky v stredu večer 52-ročný Ľuboš z Prievidze. Tú posadil do auta s tým, že idú len na prechádzku, a zaviezli sa k Partizánskemu k rieke Nitra. Nič netušiaca žena pokojne sedela na zadnom sedadle. Auto zastavilo na poľnej ceste. A ozval sa výstrel.

Syn k nej podišiel a popravil ju strelou do srdca. Potom zavolal na políciu, aby sa udal. Nie však preto, aby si trest odsedel... Hlaveň podľa všetkého nelegálne držanej zbrane totiž obrátil na seba a strelil sa do hlavy. Guľka mu dokonca vyletela z hlavy a rozbila predné sklo. Policajti z Partizánskeho vraha a jeho obeť vypátrali v priebehu niekoľkých minút. Ľuboš ešte žil...

Po výstrele ešte žil

Zomrel však o pár minút neskôr v nemocnici. Sanitka ho v kritickom stave viezla s devastačným poranením hlavy do nemocnice, nebolo mu však už pomoci. Jeho mama, ktorá bývala v domove dôchodcov, bola na mieste mŕtva. Policajti zaisťovali miesto činu celú noc. Motív jeho konania zatiaľ známy nie je.

Dlhy, dlhy a dlhy

Podľa našich informácií pracoval Ľuboš ako taxikár. Mal mať však na krku veľké dlhy. Predal dokonca byt, v ktorom býval s mamou, no po minutí peňazí prespával u kamarátov. Matku zase umiestnil do domova dôchodcov v Bojniciach.

Podľa pracovníkov domova mal ale s mamou veľmi dobrý vzťah. Pravidelne ju navštevoval. Prečo sa však rozhodol zobrať so sebou a zabiť aj svoju matku, si nevie nikto vysvetliť.... Motívom by však teda mohli byť peniaze.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy