Skoro jasno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Streľba v Petržalke! Muž (51) vraj chránil deti pred psami
Zdielať na

Streľba v Petržalke! Muž (51) vraj chránil deti pred psami

Desať policajných áut a sanitky. Na najväčšom bratislavskom sídlisku sa totiž konflikt medzi mladíkmi a starším mužom skončil streľbou. Podľa okolitých svedkov vraj muž len chránil ženu a deti pred psami, ktoré mladíci mali voľne pustené...

Vraj len chránil ženu a deti

51-ročný muž mal podľa našich informácií vystreliť na dvoch psov, ktorí behali po trávnatej ploche medzi Bosákovou a Černyševského ulicou v bratislavskej Petržalke. K prestrelke došlo krátko pred pol piatou večer.

Podľa svedkov údajne muž údajne len chránil ženu s deťmi, ktoré tadiaľ prechádzali. 34-ročný muž so svojím kamarátom mali psov bez vôdzky a údajne ich neskôr proti niekomu huckali. "Žiadame svedkov tohto incidentu, aby sa prihlásili na polícii a svojimi výpoveďami prispeli k náležitému objasneniu tohto skutku," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Petra Hrášková.

Z ochrancu je podozrivý

51-ročný muž mal niekoľkokrát vystreliť na psov, no zranil sa pritom aj 34-ročný Bratislavčan. "Vôbec ma nerieš, vôbec ma nerieš... Ani s tou kamerou..." Takto zareagoval kamarát zraneného muža, keď sme sa ho chceli opýtať na priebeh incidentu.

So zraneniami na tvári skončil aj 51-ročný muž. Ten je podozrivý zo spáchania trestného činu ublíženia na zdraví. Prípad sledujeme ďalej. Možné totiž je aj to, že po výpovediach svedkov bude obvinený aj niekto iný...

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy