Oblačno
25°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Tragická návšteva u kolegov. Policajt zastrelil až piatich!
Zdielať na

Tragická návšteva u kolegov. Policajt zastrelil až piatich!

Ktovie, o čom sa hádali, no výsledok ich extrémne ostrej výmeny názorov bol tragický. Policajt z iného oddelenia navštívil svojich kolegov na tom kriminalistickom a po jeho "argumentácii" so zbraňou v ruke ostalo na podlahe miestnosti päť zastrelených kolegov!

Tragédia sa stala v pondelok v meste La Ceiba na severe Hondurasu. Informovala dnes o nej agentúra AP.

Zabil všetkých piatich

Podľa policajných zdrojov citovaných miestnymi médiami bolo päť členov kriminálnej polície v jednej miestnosti so svojím vrahom, ktorý ich prišiel navštíviť z iného oddelenia. V jednu chvíľu začal strieľať, pričom žiadna z osôb, na ktoré pálil, streľbu neprežili. Hneď na to ho zatkli ďalší policajti.

Najviac vrážd na svete

Tento prípad nie je prvým vybavovaním si účtov medzi jednotlivými členmi policajného zboru. Polícia v Hondurase má vo svojich radoch mnoho skorumpovaných ľudí, ktorí hája záujmy obchodníkov s drogami, či ďalších zločincov. Krajina každoročne registruje 91 vrážd na 100 tisíc obyvateľov, čo je najviac na celom svete.

Vedenie polície sa snaží zločin z vlastných radov vykynožiť, zatiaľ však bez nejakých výraznejších úspechov. Nedávno napríklad dostali policajti zákaz nosiť zbraň, keď nie sú v službe.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Honduras_polícia

isifa.com - ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy