Jasno
11°
Bratislava
Tehotná Ľubomíra (37) bodla druha a vbehla pod auto!
Zdielať na

Tehotná Ľubomíra (37) bodla druha a vbehla pod auto!

Žena z Belej nad Cirochou v pondelok večer pri hádke bodla svojho druha nožom do hlavy. Táto dráma však mala strašné pokračovanie. O pár minút skončila pod kolesami auta a teraz v nemocnici bojuje o život. Príbuzní so slzami v očiach priznali, že tento príbeh zrejme nebude mať šťastný koniec. Navyše čaká dieťa...

Bodla ho v hádke do hlavy

"Opili sa s druhom, ona ho pichla nožíkom do hlavy..." "Vykrikovala, že čaká od neho decko." Takto popísal známy dvojice udalosti predchádzajúceho večera. 37-ročná Ľubomíra totiž začala so svojím o deväť rokov mladším druhom piť a napokon sa aj hádať. Muža napokon pichla nožom o hlavy. Dvojica sa však onedlho pomerila a odišli spolu na ošetrenie.

Tam si žena zrejme uvedomila, čo spáchala a ušla z ambulancie. Zo Sniny sa pešo vybrala do Belej nad Cirochou, kde býva so svojou matkou. Po ceste ju však zachytilo auto. Mladý vodič nám mimo kameru povedal, že ženu uprostred cesty v tme vôbec nevidel.

Na sebe totiž nemala žiadne reflexné prvky a navyše mu pripadala opitá. "Záchranári našli ženu v bezvedomí a s mnohopočetnými poraneniami, ktoré utrpela pri nehode," informovala hovorkyňa skupiny Falck Alena Lacyková-Krčová.

Tehotná Ľubomíra v kritickom stave

Podľa lekárov utrpela Ľubomíra ťažké poranenie mozgu, pľúc a dolných končatín. Momentálne leží v kritickom stave na ARE v sninskej nemocnici. Príbuzní čakajú to najhoršie, prezradili totiž, že v hre bol aj prevoz do Košíc, no žena by to zrejme neprežila. "Povedal, že to môže trvať hodiny, môže to trvať týždeň, mesiac. Zatiaľ ju neodpájajú od prístrojov," dodáva príbuzný dvojice.

"Polícia v prípade začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví," informoval prešovský policajný hovorca Daniel Džobaník. Za účelom objektívneho prešetrenia dopravnej nehody polícia zároveň prosí prípadných svedkov, aby sa prihlásili na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo na čísle 158.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy