Skoro jasno
18°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
V Bratislave spadol zo strechy budovy robotník
Zdielať na

V Bratislave spadol zo strechy budovy robotník

V stredu ráno, okolo siedmej hodiny spadol zo strechy trojmetrovej budovy robotník. Nehoda sa stala na Budyšínskej ulici v Bratislave. Robotník tu zrejme opravoval strechu, a to sa mu stalo aj osudné.

Pokúšali sa ho oživiť

V skorých ranných hodinách z nej spadol a hoci sa ho záchranári pokúšali oživiť, muž zomrel. Jeho telo ležalo približne o 6, 5 metra ďalej ako budova, ktorú opravoval. Na miesto privolali záchranárov aj policajtov. 42-ročnému Banskobystričanovi už nedokázali pomôcť. "My sme počuli len hrmot, sme vybehli von a pán už padal dole. Hneď sa tu ľudia zbehli," hovorí svedkyňa. 

"42-ročný muž z okresu Banská Bystrica mal podľa doterajšieho šetrenia na mieste prehliadnuť v inkriminovanom čase objekt, na ktorom sa mali vykonávať rekonštrukčné práce," informovala policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová.

Chcel sa zachytiť konárov

Policajti tiež podrobne premerali nezvyčajne dlhú vzdialenosť tela od múru budovy. Robotník sa zrejme pri páde snažil zachytiť konárov na strome, prípadne sa od jedného z nich odrazil a dopadol až na cestu.

Muž bol na mieste mŕtvy. Mal zlomenú lebku a kľúčnu kosť. Policajti kvôli vyšetrovaniu uzatvorili aj časť ulice. "On chcel asi kábel namontovať, lebo bol obmotaný tým," dodáva svedkyňa.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy