Zatiahnuté
10°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Štefan (46) po hádke dobodal exmanželku
Zdielať na

Štefan (46) po hádke dobodal exmanželku

Rodinná dráma sa odohrala vo Veľkých Dvorníkoch neďaleko Dunajskej Stredy. Štyridsaťšesťročný Štefan tu mal dobodať svoju exmanželku. Úlohu zohral údajne aj alkohol.

Najprv do chrbta, potom do krku

Žena sedela v kuchyni na stoličke, keď k nej pristúpil 46-ročný Štefan, ktorý sa s ňou údajne začal hádať. Krátko na to zobral do ruky kuchynský nôž a začal ženu bodať.

Najprv ju pichol do chrbta, potom do krku a predlaktia. Keď žena spadla na zem, ušiel z domu. Na druhý deň sa prihlásil na polícii v sprievode svojho právnika.

"Obvinený Štefan sa momentálne nachádza v cele policajného zaistenia a vyšetrovateľ už spracoval podnet na jeho väzobné stíhanie," potvrdil trnavský policajný hovorca Michal Hanus.

Hrozí mu 10 rokov basy

Chlapi na neďalekej stavbe tvrdili, že to nebolo prvý krát, čo sa doma takto pochytili, ale Štefana sa zastávali. Keď sme im povedali, že čo mu za tento skutok hrozí, ostali prekvapení.

Nech bol dôvod ich hádky akýkoľvek, nikto nikdy nemá právo takýmto spôsobom riešiť konflikt. Teraz to môže na vlastnej koži pocítiť Štefan. A to môže byť rád, že ju nezabil. V prípade dokázania viny mu za tento skutok hrozí väzenie až na desať rokov.

 

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy