Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Vystrašený muž z Topoľčian: Chcú ma zabiť!
Zdielať na

Vystrašený muž z Topoľčian: Chcú ma zabiť!

Muž z Topoľčian vraví, že má strach o svoj život a tiež svoju rodinu, lebo niekto si údajne najal človeka, aby ho zastrelil. Túto informáciu sa mal dozvedieť priamo od muža, ktorého mal údajný objednávateľ na túto vraždu nahovoriť. Najatý strelec vraví, že vtedy pracoval pre údajného objednávateľa ako jeho ochrankár, ale po tom, ako od neho požadoval vraždu, radšej od neho odišiel.

Údajnú obeť vyhľadal vykonávateľ

Údajná obeť pripravovanej vraždy sa mala o útoku dozvedieť pred troma týždňami. Vraví, že sa stretla s mužom, ktorý mal vraždu vykonať a ten sa mu priznal.

Jeho vraždu si mal objednať človek, s ktorým je v súdnom spore. Muž, ktorý ju mal vykonať, nám podrobne opísal okolnosti. Vraví, že si uvedomil, že s takouto vecou nechce mať nič spoločné a tak s človekom, ktorý ho mal navádzať, prerušil všetky kontakty.

Polícia sa k prípadu nevyjadruje

Prípad má vyšetrovať útvar policajného prezídia. Obeť údajného útoku ale vraví, že nedostal žiadne informácie o tom, aké nebezpečenstvo mu skutočne hrozí.

Oslovili sme aj muža, ktorého označujú ako objednávateľa vraždy. Vravel, že sa k prípadu oficiálne vyjadrí prostredníctvom svojho právnika, ale neurobil to. Podľa neho je tento prípad na polícii dávno uzavretý. Polícia vraví, že v tomto štádiu vyšetrovania nemôžu k prípadu poskytnúť žiadne ďalšie informácie.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy