Polojasno
19°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tankoval zadarmo. Na cudzie karty!
Zdielať na

Tankoval zadarmo. Na cudzie karty!

Trnavskí policajti pátrajú po mužovi, ktorý si vymyslel spôsob, ako sa zadarmo a hlavne "nelegálne" dostať k pohonným hmotám. V priebehu štyroch dní sa mu podarilo natankovať takmer 3800 litrov nafty na cudzie tankovacie karty.

Muž sa zatiaľ nezisteným spôsobom dostal k tankovacím kartám, ktoré patrili trnavskej spoločnosti. Či sa mu ich podarilo ukradnúť alebo mu ich niekto pomohol získať, zatiaľ policajti zisťujú.

Tankoval vo veľkom

"Karty boli pridelené na prevádzku konkrétneho nákladného firemného auta," priblížila trnavská krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová. To však páchateľovi vôbec neprekážalo.

Chodil po čerpacích staniciach v Trenčíne, Púchove, Trnave alebo Jarovciach a natankovať si odbehol aj do Rakúska. Od 30. marca do 2. apríla tak načerpal až 3773 litov nafty a kúpil aj 3 diaľničné známky. Spoločnosti tak spôsobil škodu vyše 5300 eur.

Páchateľ zatiaľ uniká

Muž je podozrivý zo spoluúčasti na zločine neoprávneného vyrobenia a používania platobného prostriedku, elektronických peňazí alebo inej platobnej karty. Ak ste muža na záberoch spoznali alebo máte o ňom akékoľvek informácie kontaktujte políciu na čísle 158 alebo na ktoromkoľvek oddelení.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy