Polojasno
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Drzosť zlodejov nepozná hranice. Vkradli sa do stanu
Zdielať na

Drzosť zlodejov nepozná hranice. Vkradli sa do stanu

Strašidelnú noc zažila dvojica poľských turistov v Slovenskom raji. Spali kdesi v lesoch a spokojne oddychovali, keď zistili, že v stane nie sú sami. Zlodeji vzali telefóny a aj nohavice.

Vzali aj nohavice

Podivné zvuky zobudili Zuzanu z poľskej Varšavy. S partnerom prišli stanovať pred dvoma dňami. Nestihli sa ani poriadne zabývať a už mali neželanú návštevu. "Zobudila som sa a opýtala, že čo sa deje a uvidela som dvoch utekajúcich ľudí a vtedy som zbadala, že stan je otvorený," povedala Zuzana.

Z príručnej taštičky, ktorá ostala otvorená zobrali telefóny a peniaze. Túto taštičku mala Zuzana hneď vedľa seba. Pri úteku stihli schmatnúť ešte nohavice. "Takto krádežou spôsobil dvom občanom Poľskej republiky celkovú škodu vo výške asi 800 eur. Po páchateľoch a odcudzených veciach policajti pátrajú," informoval hovorca policajného zboru Alexander Szabó.

Bez zobudenia to nejde

Pravdepodobne sa zlodeji v noci motali aj okolo ďalšieho stanu v tejto lokalite. Jeho obyvatelia sa však pred neželanou návštevou poistili. "Jeden zips bol tak upevnený, že som si ho upevnil o nohy a kebyže chcú otvoriť, tak mi musia zdvihnúť nohy. Čo by bolo prakticky nemožné, aby ma nezobudili," hovorí turista z Nitry.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy