Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Za bozk sa bulteriér zahryzol majiteľovi (29) do tváre!
Zdielať na

Za bozk sa bulteriér zahryzol majiteľovi (29) do tváre!

29 / ročného muža z Nitry dohrýzol vlastný pes - bulteriér. Zviera zaútočilo na majiteľa, keď ho chcel údajne pobozkať. Miláčik rodiny bol čerstvo po operácii a zrejme preto reagoval agresívne. Majiteľovi spôsobil rozsiahle zranenia. Teraz psík čaká v útulku na svoj osud...

Pes bol po chirurgickom zákroku

"Ležal na zemi, keď som mu išiel dať pusu... Tak mi zahryzol do tváre. Držal ma chvíľu. ja som ho odtlačil a ešte sa mi zahryzol do ruky... Zle mi ostalo, všetko bolo krvavé. Strašne mi tiekla krv," komentoval majiteľ jeden a polročného bulteriéra. Rodina ho volá Pupi a domáceho maznáčika zbožňovali.

O psíka sa pritom starali odmalička s láskou. Po chirurgickom zákroku si ho tiež priviezli domov. Možno takto reagoval psík pre čerstvo prekonanú operáciu. "Možno bol citlivý na tú ranu. Alebo mal v sebe zvyšok anestézy," mienil zástupca útulku zvierat v Nitre František Kubíček.

Rodina ho späť už nechce

Po napadnutí zostala šokovaná celá rodina. Okamžite zavolala do útulku zvierat a tí prišli bulteriéra odchytiť. Majiteľ skončil v nemocnici s dokaličenou tvárou. "Mám roztrhnutú peru, sval roztrhaný, cez celý nos mám jazvu a chrupavku poškodenú... Ja som s ním spával v posteli a mal som ho rád."

Podľa ľudí z útulku si možno psík dovolil viac, pretože sa rozmaznávaním stál akoby pánom  rodine. Momentálne je v nitrianskom útulku. Rodina z neho má strach a preto ho späť nechcú. O jeho ďalšom osude rozhodnú v útulku. Vraj ho buď prevychovajú, alebo umiestnia do novej rodiny.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy