Jasno
14°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
V krčme kričal, že otca doma zabije. Urobil to!
Zdielať na

V krčme kričal, že otca doma zabije. Urobil to!

V Tornali sa stala tragédia. Ľudovít tam zomrel rukou vraha, ktorým bol pravdepodobne jeho vlastný syn. Ten sa podľa našich informácií sám prihlásil na polícii. Spolu s otcom predtým popíjal v krčme a už tam údajne kričal, že doma ho zabije.

Obaja, otec aj syn, sa mali až príliš často pozerať na dno pohárika a v nedeľu večer sa tejto činnosti venovali opäť, keď popíjali v miestnej krčme. Agresívny syn napadol svojho otca už na ulici pred ňou.

Ako inak: pre peniaze na chľast...

Hovorí svedok: "Mladý pýtal od starého peniaze, ten mu žiadne nedal a začali sa biť. Som na nich zakričal, že zavolám policajtov, tak sa rozišli. Mladý ale povedal: keď prídem domov, tak ťa zabijem."

Otec so synom potom pravdepodobne odišli do spoločného bytu, no čo sa stalo za dverami, zatiaľ nikto netuší. Susedia nedeľu večer žiadny krik nepočuli. Suseda vraví: "Teraz bolo ticho, nie ako inokedy, že hádky, krik a búchanie."

O polnoci sa vybral na políciu

Podľa našich informácií sa Ľudovít mladší okolo polnoci vybral na políciu, kde sa mal ku vražde priznať. Policajti v byte naozaj našli ležať bezvládneho dôchodcu. Na čele mal tržnú ranu a okolo krku známky po škrtení. Do príchodu záchranárov sa ešte údajne muža snažili oživiť, no márne.

Obzvlášť závažný zločin vraždy

"Po skutku polícia zadržala podozrivú osobu. Ide o 32-ročného Ľudovíta, syna zavraždeného muža. Keďže bol pod vplyvom alkoholu, v súčasnosti stále prebiehajú procesné úkony," informuje Mária Faltániová, hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici. Jeden zo susedov ešte dodáva: "Videl som, že má ruky v putách za chrbtom, ale ani vtedy mi nezaplo. Až ráno mi povedali, že zabil svojho otca."

Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy a 32-ročného Ľudovíta z tohto zločinu už aj obvinil.

Tornaľa_vražda_páska_polícia

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy