Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Z rodinnej hádky dráma! Jakub (18) išiel na strýka (30) sekerou
Zdielať na

Z rodinnej hádky dráma! Jakub (18) išiel na strýka (30) sekerou

Len 18-ročný chlapec si v sobotu popoludní v obci Malá Čierna narobil poriadne problémy, keď chcel spor so strýkom riešiť sekerou. Konfliktu predchádzala bitka, strýko sa napokon utekal skryť pred chlapcom do miestnej krčmy. Nechýbal ani alkohol...

Do krčmy so sekerou

Ešte dopoludnia všetko vyzeralo v poriadku. Mladík chodil po dedine s fašiangovým sprievodom. Popoludní sa ale spolu s otcom pohádal so strýkom Jánom a došlo aj k bitke. Následne sa napadnutý muž snažil ukryť v miestnom pohostinstve. "Obsluhe povedal, aby uzamkli dvere z obavy pred ďalším útokom," informoval žilinský policajný hovorca Radko Moravčík.

Jakub skutočne vzal sekeru a s otcom išli doriešiť konflikt do krčmy. Dnu sa našťastie nedostali. "Sekerou porozbíjal okná," povedala šokovaná čašníčka s tým, že sa chlapec vyhrážal strýkovi zabitím.

Omráčiť ho museli lopatou

Opitého otca so synom si ale všimli bratia, ktorí práve odhadzovali sneh. "Agresívne útočil do dverí, tak ho brat omráčil lopatou. Sme ho spacifikovali a pritom ma uhryzol jeho pes," hovorí jeden z obyvateľov dediny.

Jakubovi namerali policajti viac ako tri promile! Obvinený je už z prečinov nebezpečného vyhrážania, výtržníctva a poškodzovania cudzej veci. Hrozia mu teraz až tri roky za mrežami.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy