Zatiahnuté
17°
Bratislava
Júlia, Juliana
22.5.2024
Opilec (45) zaútočil na dcérku (15) sekerou! A rodinu chcel podpáliť
Zdielať na

Opilec (45) zaútočil na dcérku (15) sekerou! A rodinu chcel podpáliť

Chýbalo zrejme málo a útok 45-ročného Juraja zo Žarnovice sa mohol skončiť obrovskou tragédiou. Nielenže na svoju rodinu zaútočil sekerou, ktorú hodil do svojej dcérky, ale napokon si priniesol kanister s benzínom a chystal sa všetkých podpáliť v dome... Viac vie Katarína Juríčková.

Najskôr sekera, potom benzín

Juraj žije so svojou rovnako starou družkou a deťmi v rozostavanom dome vo veľmi skromných pomeroch na okraji mesta. V osudný večer mal poriadne vypité, pohádal sa so ženou a dokonca ju mal aj udrieť. Okrem toho sa jej údajne vyhrážal zabitím a hrozil jej sekerou, ktorú napokon hodil do svojej 15-ročnej dcéry.

Našťastie sa uhla a sekera ostala zabodnutá v stene. Napokon si alkoholom podgurážený Juraj doniesol kanister s benzínom. Chcel ho rozliať v dome a rodinu v ňom podpáliť. Domáci sa vtedy tak naľakali, že zavolali políciu, ktorá agresívneho muža spacifikovala.

Juraj pod dohľadom už viac ako štvrťstoročie!

Pre políciu Juraj nie je žiadnym nováčikom. Pre problémy s alkoholom je pod dohľadom už viac ako štvrťstoročie. Agresívny je vraj len vtedy, keď si vypije.
"Už bol dvanásťkrát súdne trestaný, viackrát už aj za nebezpečné vyhrážanie," informovala banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Vyšetrovateľ žiadal pre obvineného muža väzbu, prokurátor ho však prepustil na slobodu. Útočník sa tak dnes popoludní vrátil naspäť k svojej rodine.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy