Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Magdalénku (†1) neuniesli! Matke vypadla z rúk a zomrela
Zdielať na

Magdalénku (†1) neuniesli! Matke vypadla z rúk a zomrela

Odmena takmer 7-tisíc eur. Tak takúto sumu ponúkali rodičia unesenej pol ročnej Magdalénky. Tú mal podľa slov jej 21-ročnej matky uniesť nezmány páchateľ z kočíka. Krátko po polnoci sa však všetko zmenilo a prípad nabral úplne iný smer.

Šesťmesačné dievčatko mal z kočíka v poľskom Sosnowci ukradnúť dosiaľ neznámy páchateľ. 21-ročnú matku ovalil a tá v bezvedomí padla na zem. Tak toto boli vyjadrenia matky Kateřiny Wasnieswskej, krátko po prepade.

Únos alebo vražda?

Polícia ako aj rodina začala s okamžitým páraním a prehľadávaním miesta činu. Najbližší dokonca poroznášali plagáty s fotkami polročnej Magdalénky, kde sa len dalo. Nikto nemal o nej žiadne informácie. Rodina dokonca začala pátrať na vlastnú päsť a dokonca si zaplatili aj súkromného detektíva.

Matke vypadla z rúk

Od polnoci sa však po Magdalénke nepátra. Nevinné, malé dievčatko je totiž mŕtve. Matka to už zrejme nevládala uniesť a policajtom sa priznala. Dievčatko jej totiž doma vypadlo z rúk a bolo mŕtve. Údajne si zlomilo väz. Potom ho obliekla, naložila do kočíka a odniesla k parku. Tam ju potom nechala. 21-ročná Kateřina sa zrútila a ešte v noci ju odviezli na psychiatriu.

Magdalénka_dievčatko_unesené_Poľsko_Sosnowiec

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy