Skoro jasno
15°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Tehotná v 13, matkou v 14, zavraždená v 17!
Zdielať na

Tehotná v 13, matkou v 14, zavraždená v 17!

Tragédiu prežíva rodina len 17-ročného dievčaťa, ktoré si vo svojom živote prežilo už skutočne veľa. Emocionálne bola podľa jej rodičov na tom ako dospelý človek, no stále nezrelá a nevyrovnaná. Už v dvanástich začala so sexom, v 13 otehotnela, 14 sa stala matkou dievčatka a v 17 ju jej priateľ uškrtil...

V jej vzťahu pritom figurovali silné emócie podporené drogami a alkoholom. Smutný príbeh 17-ročnej Britky Kelsey začal v jej 12-tich rokoch, kedy sa zoznámila na škole s o dva roky starším Callumom. Ten mal problémy s alkoholom, drogami a... Vlastnou povahou.

Vraj porucha osobnosti a problémy so zlosťou

Podľa obhajoby mal poruchu osobnosti a výbušnú povahu, ktorú nedokázal zvládať aj preto, že bol silný alkoholik a závislý na kokaíne a marihuane. Nezavážilo. Súd v Chelsey ho má poslať na 16 rokov za mreže, informoval portál dailymail.co.uk.

Drogy, alkohol... Žiarlivosť a smrť

Dcérka Caitlin sa im narodila už po 12 mesiacoch vzťahu, Kelsey mala 14 rokov a Collum 16. Už vtedy bol chlapec ťažkým alkoholikom, problémy mal aj v škole, vyhodili ho 10-krát z 10 rôznych škôl. Okrem kokaínu, na ktorý dokázal minúť aj 1 000 libier týždenne, užíval aj marihuanu. Peniaze získaval z drobných krádeží a krádeží áut. Samozrejme ho chytila polícia a dostal tri roky.

Vtedy sa do vzťahu zamiešala žiarlivosť. A práve žiarlivostnými scénami skončil vzťah aj život mladučkého dievčaťa. Na ďalšej z alkoholových párty sa dvojica strašne pohádala a teraz už 19-ročný mladík svoju priateľku zaškrtil.

Chcel som, aby zomrela...

"Keď to bolo dobré, tak to bolo s ňou výborné. Keď to bolo zlé, bolo to strašné," popísal vzťah s Kelsey na súde. "Často sme sa hádali, bili. Dokonca sme na seba navzájom volali policajtov..." Kelsey vraj znovu otehotnela, ale bola na potrate práve pre vzťah s iným mužom. A tak ho vyprovokovala. "Chcel som, aby zomrela. Aby mi konečne odišla zo života... Ale stalo sa to, lebo som bol od zúrivosti mimo," obhajoval sa.

myspace.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy