Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Dievča (15) vraj zbožňovalo sex, priznalo 300 milovaní
Zdielať na

Dievča (15) vraj zbožňovalo sex, priznalo 300 milovaní

Neplnoletú Victoriu sa matka snažila vychovať sama. No zrejme na to nestačila. Keď totiž nájdete svoju 15-ročnú dcérku vo svojej spálni sexovať s cudzími chlapmi a ona na vás len zakričí - zavrite za sebou dvere, niečo nie je v poriadku.

Vďaka zverejneniu prípadu sa kompetentní pokúsili dievča "priviesť k rozumu". Hovorilo sa dokonca o tom, že matka bude mať problém s políciou pre zanedbanú výchovu. Uplynuli takmer štyri roky. Victoria má už 19 rokov, žije v šťastnom manželstve s dvomi deťmi a podľa vlastných slov sa zmenila. Snaží sa preto odhovárať ďalšie dievčatá od nepremyslených a unáhlených činov...

S cudzím chlapom v matkinej posteli

"Našla som ju vo svojej spálni s cudzím chlapom nie jedenkrát, ale trikrát tam sexovala... Nechcem, aby skončila mŕtva alebo tehotná, keď má nechránený pohlavný styk... Skutočne sa pokúša o vlastné dieťa, na to je príliš mladá," povedala Vicki, matka nezvládnuteľnej Victorie v istej americkej šou televízie CW.

Jej dcéra totiž z túžby po dieťati v 15-tich súložila najmenej 300-krát s 15 cudzími mužmi.

Sexovala som aj na verejnosti

"Nestarám sa o to, čo si moja mama myslí. Chcem mať dieťa. Je to moje telo... A ja mám všetko, čo dieťa potrebuje, hračky, oblečenie... Áno, rada sa hrám," komentovala svoju promiskuitu.

"Je mi to jedno, nestarám sa, čo si ostatní myslia. A nikto nezmení môj názor.... A, mami, sex som mala aj na verejnosti asi stokrát. Napríklad na ihrisku, trhovisku, parkovisku aj na schodoch," prezradila jedno zo svojich tajomstiev v šou...

Dnes má 18, šou ju našťastie zmenila

Vlna nevôle, ktorá sa zdvihla voči správaniu mladučkej Victorie, by bola pravdepodobne prerástla do tlaku na sociálne služby, ako to už v USA býva. Došlo však k "zmene názoru", na ktorom Victoria tak tvrdošijne stála.

V šou jej ukázali, čo všetko slovo "dieťa" obnáša, takže napokon Victoria vyhlásila, že dieťa zrejme nie je "tá správna vec". Dnes má však dve prekrásne deti, ktoré veľmi ľúbi, a žije v šťastnom manželstve.

YouTube.com

Súvisiace články

Najčítanejšie správy