Polojasno
22°
Bratislava
Servác
13.5.2024
Hrôza pri Trnave: Otec mal zneužívať svoje dve dcéry!
Zdielať na

Hrôza pri Trnave: Otec mal zneužívať svoje dve dcéry!

Polícia vyšetruje zvrátený sexuálny trojuholník. V dedine neďaleko Trnavy otec rodiny vyše roka údajne spával so svojimi dcérami. Tie sa už podrobili prehliadke u gynekológa.

V Modranke pri Trnave mal podľa našich informácií otec zneužívať svoje maloleté dcéry. Dievčatá vo veku 16 a 17 rokov údajne sami nahlásili prípad na polícii. K zneužívaniu malo pritom dochádzať už viac ako rok.

"Môžem potvrdiť, že evidujeme trestné oznámenie pre podozrenie zo sexuálneho zneužívania," potvrdila nám hovorkyňa KR PZ v Trnave Martina Kredatusová.

Podozrivým z tohto skutku je dôchodca, ktorý žije v dome so svojou manželkou a šiestimi deťmi, najmladšie má pritom iba dva roky. Matku údajného páchateľa prítomnosť policajnej hliadky a novinárov pochopiteľne netešila, k údajnému skutku svojho syna sa však nevyjadrovala. Niektorých susedov ale táto šokujúca správa neprekvapila.

Policajti mali podľa našich informácií vypočuť manželku i dcéry údajného páchateľa. Hovorkyňa KR PZ Trnava Martina Kredatusová: "V súčasnosti prebiehajú prvotné vyšetrovacie úkony a nie je možné poskytnúť viac informácií."

Dievčatá sa museli podrobiť lekárskemu vyšetreniu. Zrejme až na základe prípadných dôkazov sa rozhodne, či bude v tomto prípade niekto obvinený.

Modranka_zneužívanie_dcér

TV JOJ

Súvisiace články