Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Erik (24) visel na balkóne nahý!
Zdielať na

Erik (24) visel na balkóne nahý!

"Z desiateho poschodia chce vyskočiť mladý muž!" Približne takto cez telefón záchranné zložky kontaktoval ženský hlas. Podľa volajúcej, ktorá muža videla na vlastné oči, vyzeral, že chce spáchať samovraždu.

Naháč visí z balkóna!

"Len toľko som vedela, že bol na balkóne a chcel vyskočiť. A že bol aj nahý? Áno, áno. Bol vyzlečený," potvrdila nám svedkyňa nevysvetleného činu 24-ročného Erika. Ten visel z balkóna na desiatom poschodí a takto ho našli aj policajti obvodného oddelenia v Lučenci, ktorí prišli overiť anonymné hlásenie. Podľa neho chce z balkóna vyskočiť údajný samovrah.

Neprezradil, o čo išlo

V pohotovosti boli aj hasiči, tí ale nakoniec zasiahnuť nemuseli. Erik totiž napokon výzvy policajtov poslúchol. V čase jeho vyčíňania boli v byte aj Erikova družka a jej dcérka. Erik bol síce opitý, ale bez problémov sa nechal odviesť záchranármi do nemocnice.

Reportérka Edita Hutková ho zastihla doma. Na to, že sa s ňou stretol aj deň predtým, visiaci nahý z balkóna, si však nepamätal. "Ja neviem, nespomínam si," povedal.

Či si chcel večer naozaj ublížiť, alebo išlo len o neuvážené konanie pod vplyvom alkoholu, sme sa nedozvedeli. Keď totiž zistil, že sa ho na to pýta reportérka z televízie, zabuchol pred ňou dvere.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy