Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Opitý inštruktor (62) autoškoly sadol za volant a dupol na plyn!
Zdielať na

Opitý inštruktor (62) autoškoly sadol za volant a dupol na plyn!

Tak toto už je vrchol. Predstavte si, že policajti namerali prekročenú najvyššiu povolenú rýchlosť 62-ročnému skúsenému vodičovi. Ale nie tak hocijakému šoférovi, ale rovno inštruktorovi autoškoly v Senici! A aby toho nebolo málo, ešte k tomu aj nafúkal...

Áno, skutočne išlo o inštruktora autoškoly v Senici. Len teraz nedávno, konkrétne na Jozefa kontrolovali policajti tohto muža najmä preto, lebo v meste prekročil najvyššiu povolenú rýchlosť. Pri kontrole sa im však niečo nezdalo a tak mu dali fúkať.

Opitý inštruktor zrejme končí s učením

Vodič mal v dychu až 0,69 promile alkoholu! Keďže to však nedosahuje hodnotu jedného promile, nie je to považované za trestný čin a teda nemôže ísť za to za mreže. Svojim študentom však príkladom rozhodne nejde a na dlhšiu dobu si zrejme ani nezajazdí.

Podľa zákona mu hrozí 150 až 800-eurová pokuta a trojročný zákaz šoférovania. Adeptom v autoškole tak môže zrejme najbližšiu dobu akurát tak vysvetľovať teóriu.

16-ročný, opitý a tiež za volantom

Senický okres však má za sebou aj ďalšieho opilca za volantom. Policajtom sa podarilo zastaviť aj opitého, len 16-ročného vodiča Škody. Do auta si sadol nielen teda bez vodičského preukazu, ale aj podgurážený. Namerali mu 0,90 promile. V správnom konaní mu tak hrozí až 300-eurová pokuta a zákaz jazdiť na jeden rok. Prípad bol oznámený aj na obvodnom úrade, keďže ide o mladistvého.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy