Jasno
11°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Policajti chceli mužovi (60) pomôcť, odvďačil sa odtlačkami zubov
Zdielať na
Krimi

Policajti chceli mužovi (60) pomôcť, odvďačil sa odtlačkami zubov

Známe porekadlo "za dobrotu na žobrotu", to si istotne večer povedali bratislavskí dopravní policajti a policajti z pohotovostnej motorizovanej jednotky. Službu im totiž skomplikoval na mol opitý, mimoriadne agresívny muž. Odniesli si od neho odtlačky zubov na tele a modriny.

Policajti muža zobrali na ošetrenie

Policajti chceli len pomôcť 60-ročnému opitému Mariánovi a z ulice ho doviezli poraneného na ošetrenie do ružinovskej nemocnice. V čakárni as zrazu začal správať agresívne. Vrieskal, kopal a jedného z policajtov pohrýzol do pravého predlaktia. Následne sa pokúsil udrieť ich, v tom mu však muži zákona už zabránili.

"20 minút po tejto udalosti policajti muža sprevádzali z nemocnice, nakoľko ho potrebovali po jeho vytriezvení k veci vypočuť na príslušnom policajnom oddelení," informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová. "Zostal opäť agresívny, najskôr odmietal dať nohy do vozidla, následne začal kopať do príslušníka PMJ."

Kopal, hrýzol, vyvádzal

Policajtom sa snažili pomôcť aj ich kolegovia z pohotovostnej motorizovanej jednotky. Agresivita sa však stupňovala aj po napokon úspešnom naložení do auta. Na rukách mal síce putá, v aute však pritláčal jedného policajta a kopal do druhého.

Bol nutný rázny zákrok. Policajti v strede cesty zastavili a muža kompletne spútali. Aj keď je dnes už určite Marián triezvy, obvinenie za útok na verejného činiteľa ho pravdepodobne neminie.

TV JOJ/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy