Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Rimavskosobotskí policajti chytili dílerov marihuany
Zdielať na

Rimavskosobotskí policajti chytili dílerov marihuany

Vo väzbe skončili ďalší drogoví díleri. Pričinili sa o to policajti z Rimavskej Soboty. Zaistili marihuanu v hodnote asi 3000 eur. Vyšetrovateľ z drogovej trestnej činnosti obvinil spolu troch mužov.

V putách skončili 3 muži

Nelegálne aktivity trojice sledovali rimavskosobotskí kriminalisti už pravdepodobne dlhšiu dobu. V spolupráci s príslušníkmi Úradu boja proti organizovanej kriminalite proti nim zasiahli v stredu podvečer.

V putách skončil 27-ročný Tibor z Fiľakova, 30-ročný Miroslav a 48-ročný Roland, obidvaja z Rimavskej Soboty. Predajom drog vo väčšom množstve sa podľa všetkého zaoberali dvaja mladší muži.

Fungovalo to asi tak, že Miro z Rimavskej Soboty si prišiel pre tovar k Tiborovi do Fiľakova a potom ho ďalej predával konzumentom. Teraz mali muži na predaj pripravený približne kilogram marihuany, a to v hodnote takmer 3000 eur.

Veria v svoju nevinu

No a domové prehliadky u všetkých troch mužov len potvrdili operatívne informácie policajtov. Rimavskosoboťan Miro TV JOJ tvrdil, že je nevinný a policajti u neho žiadne drogy nenašli.

Obvinenie z drogovej trestnej činnosti odmieta aj 27-ročný Fiľakovčan. No a toto zrejme obidvaja muži tvrdili aj pred sudkyňou. Dôkazy však zrejme svedčili proti nim a ona rozhodla, že budú stíhaní väzobne.

48-ročného Rolanda z cely prepustili, budú ho stíhať na slobode. Staršiemu z mužov hrozí väzenie na 5 rokov, no a dvom mladším trest odňatia slobody na 10 až 15 rokov.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy