Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Omyl ako hrom: Kukláči vtrhli do iného bytu!
Zdielať na

Omyl ako hrom: Kukláči vtrhli do iného bytu!

Predstavte si, že pokojne sledujete televíziu JOJ a do obývačky vám vpáli ozbrojené komando policajných kukláčov. Smejete sa, že sa to stať nemôže? Mýlite sa, môže. Dokonca sa to stalo. Včera večer v Bardejove. Okrem kukláčov tam zasahovali aj záchranári.

V podstate sme tu mali informovať o úspechu polície. Veď 21 a 28-roční díleri drog z Bardejova sedia za mrežami. Drogy ale u nich našli po domových prehliadkach. A tu je problém. "Prišli so štítom, vrazili do môjho syna, syn im otvoril dvere a násilím sa dostali dnu," takto spomína pán Jozef na šok, ktorý zažil priamo vo svojej obývačke. Kukláčske komando si jeho byt pomýlilo s bytom dílera.

Syna sotili na zem, otec skolaboval

"Syna sotili na zem, nasadili mu putá, skopli mu ľavú nohu, musel si ľahnúť na zem," dodáva pán Jozef. Buchnáty, vreskot a nekompromisné konanie. Päť ľudí vrátane návštevy zažilo šok. "Ja som skolaboval, tu som ležal na zemi, museli okamžite volať záchrannú službu," spomína na veľmi nepríjemné chvíle pán Jozef.

Úrad boja proti organizovanej kriminalite podľa našich informácií použil na zásah pohotovostný policajný útvar, teda takzvaných krajských prešovských kukláčov. Polícia nedorozumenie vysvetľuje takto: "Vzhľad oboch dverí bol podobný, ani na jednom z bytov nebola menovka a rovnako informácie z katastra sa zhodovali s oboma bytmi," vraví Daniel Džobanik, hovorca KR PZ Prešov.

Nič nezdemolovali, nikomu sa nič nestalo...

Policajti sa ďalej sa obhajujú tým, že nič nezdemolovali a nikomu sa nič nestalo. Pred vtrhnutím dnu riadne zazvonili. Daniel Džobanik: "Do bytového domu vedú dva vchody, kde z jedného vchodu je o jedno medziposchodie viac." Prípadom sa už zaoberá aj inšpekcia ministerstva vnútra. Podľa posledných informácií však neostane iba pritom. Pán Jozef sa totiž plánuje sťažovať.

Náš zdroj blízky polícii potvrdil, že takéto veci sa občas stať môžu. Nebolo to totiž prvý krát, čo policajti takto hľadali zločincov na nesprávnom mieste. Ostáva vám teda len dúfať, že vedľa vás nebýva niektorý z nich.

mafiánske praktiky, Banská Bystrica

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy