Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Kukláči chytili policajta. Starenku olúpil o 5 eur!
Zdielať na

Kukláči chytili policajta. Starenku olúpil o 5 eur!

Inšpektori ministerstva vnútra vyšetrujú policajta, ktorý okradol starenku o to posledné, čo mala. Svoj skutok pritom tajil pred najbližšími celý rok. Do cely ho iba nedávno odviedli policajní kukláči. Príslušník obvodného oddelenia v Šamoríne tak zrejme príde aj o svoju uniformu.

Pred necelým rokom prepadli 90-ročnú pani Inu v jej vlastnom dome dvaja maskovaní lupiči. Od babičky, ktorá žila v dome sama, chceli peniaze, našli však len zopár drobných a tak odišli naprázdno. Pani Ina po ich odchode vyliezla cez okno a utekala k susedom.



Starenka bola vraj presvedčená, že ju lupiči museli poznať, keďže ju nezbili. Napriek tomu zvyšok života, podľa susedky, prežila v strachu. Policajtom, ktorý okradol 90-ročnú ženu  je Erik (24) v služobnonm pomere zaradený do funkcie referenta. Od roku 2009 slúžil polícii v Šamoríne a jeho kolegovia zrejme nič netušili.

Koncom  minulého týždňa ho priamo v práci zadržali kukláči. Starenka, ktorej ukradol päť eur v minciach, sa jeho zatknutia nedožila. Pohreb mala počas uplynulého leta.        

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy