Skoro jasno
20°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Školáka (15) mali zbiť policajti rovno v kancelárii riaditeľa!
Zdielať na

Školáka (15) mali zbiť policajti rovno v kancelárii riaditeľa!

Žiak základnej školy vo Vrábľoch tvrdí, že ho napadli policajti. Údajne sa to malo udiať priamo v kancelárii riaditeľky, kam si ho muži zákona dali zavolať. 15-ročný chlapec hovorí o tom, že ho vraj poriadne prefackali. Policajti obvinenie odmietajú, vraj sa nič také nestalo.

Po každej otázke jedna facka

Chlapca policajti upodozrievali, že mal susedovi ukradnúť doklady. Prišli preto do základnej školy, ktorú navštevuje a chceli sa s ním  iba vraj porozprávať. "Cez hodinu prišli pre mňa deviatačky, že mám ísť do riaditeľne," spomína si Vladimír. "Pýtali sa ma, či som ukradol doklady. Ja som povedal, že nie a hneď mi praskli... Stále to isté sa ma pýtali a zasa mi dali facku."

V kancelárii riaditeľa chlapca policajti mali podľa jeho slov takto vypočúvať. Padnúť malo až 5 faciek, ktorými z neho chceli akoby vymámiť priznanie. Napokon Vladimíra poslali preč, no mali sa mu údajne aj vyhrážať, aby nikomu nič nepovedal.

Policajti facky odmietajú

V škole riaditeľka ani nikto iný netušil, čo sa dialo v jej kancelárii. Chlapec vraj domov prišiel s plačom a mame prezradil všetko. Policajti však chlapcove tvrdenia odmietajú. Vraj sa s ním síce rozprávali, no facky nepadli. Matka Vladimíra však chce na policajtov podať sťažnosť. A vyšetrovanie by mohlo do tohto prípadu vniesť viac svetla...

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy