Jasno
23°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
VIDEO: Policajti mali surovo zbiť oslávenca a kameramana
Zdielať na

VIDEO: Policajti mali surovo zbiť oslávenca a kameramana

Oslava v jednom z humenských panelákov sa skončila poriadnou bitkou. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby aktérmi incidentu neboli oslávenec a mestská polícia. Pán Roman totiž tvrdí, že práve muži v uniformách ho mali na chodbe pred jeho bytom surovo zbiť. Mestskí policajti ale tvrdia, že sa iba bránili.

Zaliala ho krv

Všetko sa odohralo priamo pred dverami Romanovho bytu. Mestskí policajti sa pustili nielen doňho, ale aj jeho kamaráta, ktorý v tom momente držal v rukách kameru. "On povedal, vy ste nejaký múdry. Na to som dostal kopačku a zaliala ma krv," povedal Romanov kamarát, ktorý si stihol dačo z incidentu aj nakrútiť.

"Bili ma, kopali ma z jednej strany, z druhe. Len kanady si pamätám. A buď ticho, aby nikto nič nepočul, toto povedali, toto si pamätám," spomína zase Roman. V tú noc totiž oslavoval a z jeho bytu sa ozývala hlasná hudba. Susedia zavolali hliadku, pretože neutíchla ani hodinu po polnoci.

Policajti sa vraj len bránili

"Po vulgárnych nadávkach začali títo páni hliadku napádať a preto použili donucovacie prostriedky v súlade so zákonom o obecnej polícii," tvrdí náčelník humenskej polície Marián Zub. Policajti sa vraj len bránili.

Pán Roman sa však pýta, prečo ho teda nezadržali za útok na verejného činiteľa. Je presvedčený, že svoju znetvorenú tvár by nemal z bežných donucovacích prostriedkov. Na policajtov teda podal trestné oznámenie.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy