Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
VIDEO: Opitý muž napadol policajta a zlomil mu malíček
Zdielať na

VIDEO: Opitý muž napadol policajta a zlomil mu malíček

O nepríjemnosti v službe sa prešovským policajtom postaral labilný recidivista. Poriadne opitý si svojimi 150 centimetrami trúfol aj na statných mužov zákona. Jednému z nich dokonca zlomil prst a bude sa musieť podrobiť operácii.

Chlapík sa pustil do policajtov

Všetko sa to začalo jednu hodinu po polnoci pred budovou Okresného riaditeľstva. Poriadne podgurážený pol druha metrový chlapík sa slovne pustil do policajtov, ktorý sa vracali na oddelenie.

Dožadoval sa stretnutia s prokurátorom a svoje požiadavky slovne demonštroval. Po upozornení policajtmi sa jednému z nich začal gestami vyhrážať, že ho podreže.

Policajtovi zlomil malíček

Keďže ani tentokrát nezabrali výzvy, predviedli ho na policajnú stanicu. Vtedy útok človeka, ktorý bol už viackrát súdne trestaný, viackrát navyše liečený na psychiatri, prišiel nečakane a zozadu.

Na policajta zaútočil, keď vo výťahu vyťukával služobný kód. Policajt ho síce spacifikoval, no nakoniec musel sám vyhľadať lekársku pomoc. Lekár skonštatoval, že má zlomený malíček. Agresívneho muža nemohli vypočuť ani dnes ráno, keďže ešte po niekoľkých hodinách nafúkal vyše jedno promile.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy