Polojasno
14°
Bratislava
Gizela
17.5.2024
Vodič (62) uväznil ženu (34) v autobuse a snažil sa ju znásilniť!
Zdielať na

Vodič (62) uväznil ženu (34) v autobuse a snažil sa ju znásilniť!

Cesta do práce v linkovom autobuse as zmenila na peklo. Mladá žena na sedadle zaspala a zobudila sa až na konečnej zastávke. Tu sa však von z autobusu už dostať nemala. Vodič ju nechcel pustiť, zatlačil ju na sedadlo, obchytkával a nútil do pohlavného styku...

Mladú ženu chcel znásilniť

"Neotvoril dvere, znemožnil žene vystúpiť, potom ju zatlačil na sedadlá, obchytkával ju na prsiach a nedovolil jej vstať. Snažil sa ju donútiť k pohlavnému styku," popisuje udalosť hovorkyňa českej polície Eva Prachařová. 62-ročnému vodičovi sa však napokon nevyplatila dôvera. Žena ho totiž presvedčila, že sa jej v autobuse nepáči a chce s ním ísť von.

Žena použila lesť

V momente, ako vodič otvoril dvere, žena vybehla a utiekla. Všetko oznámila na polícii. Keďže však ide o šoféra s viac než 40-ročnou praxou a skúsenosťami, jeho zamestnávateľ ani kolegovia nedokázali mužovmu činu uveriť. "Vždy bol spoľahlivý. Aj keď takáto vec by ho pochopiteľne postavila mimo službu," hovorí šokovaný zamestnávateľ Zdeněk Pouznar.

Kolegovia aj zamestnávateľ šokovaní

Vodiča autobusu sa snažila zastihnúť aj reportérka Jana Šťástková, je však náhle pracovne neschopný. "Muž je obvinený zo znásilnenia v štádiu pokusu a obmedzovania osobnej slobody," dodáva hovorkyňa. Teraz mu hrozí až 5 rokov za mrežami.

ISIFA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy